Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gullabo Sportklubb Gullabo/Gullaboås Dam

17:00

IF Trion

Referat: G/G - IF Trion

Skön avslutning på första säsongen tillsammans.
Jaha då hade vi helt plötslig spelat 7 matcher och gjorde oss redo att möte Trion på hemmaplan. I första mötet hade vi släppt in ett snöpligt mål men ändå inte riktigt varit nära att kvittera. Nu hade vi nyss spelat vår sämsta match för säsongen. Lite nervöst var det innnan matchen med ny domare och några positionsbyten i laget. Men jäklar vilken match det blev.

Vi tog ledningen ganska tidigt i matchen på ett riktigt bra anfall. Bollen gick tre passningar från egen backlinje tills den satt otagbart intill den ena stolpen. Vilken kanonstart. Trion som bara hade förlorat poäng mot Emmaboda innnan dagens match började bli lite obekväma och oroade sig för våra snabba kontringar. SKönt att känna att man lite kontrollerar matchen. 1-0 stod sig halvleken ut.

När andra halvlek startade hade Trion käkat något uppiggande och drev upp ett rikigt högt tempo. Men avsluten på deras anfall kom långt utifrån och hamnade oftast ett par meter över mål. Det såg bra ut, skulle det hålla hela vägen? Men så kom ett litet misstag och ett fritt skottläge snett från sidan. Ett hårt lågt skott senare stod det 1-1. Trots att båda lagen gick för fullt alla 60 minuterna blev det inte fler mål.

Så där stod vi nu som enda lag förutom Emmaboda som plockat poäng mot Trion. Vi hade spelat vår bästa match för säsongen. En riktigt skön söndag. Efter matchen samlades vi i klubbstugan, käkade lite pizza och log resten av kvällen.

Tack för en häftig första säsong. Bara att börja ladda för nästa.